Tietoja tuotteesta ESET Endpoint Antivirus

Tässä ikkunassa on tietoja asennetusta tuotteen ESET Endpoint Antivirus versiosta ja tietokoneestasi.

ABOUT

Saat avattua luettelon ladatuista ohjelmamoduuleista valitsemalla Näytä moduulit.

• Voit kopioida moduuleita koskevat tiedot leikepöydälle napsauttamalla Kopioi. Tämä voi olla hyödyllistä vianmäärityksen aikana tai kun otat yhteyttä tekniseen tukeen.
  • Avaa ESETin virustutka valitsemalla Moduulit-ikkunassa Tunnistusohjelma. Virustutka sisältää tietoja kustakin ESET-tunnistusohjelman versiosta.