ESET PROTECT On-Prem -johdanto

ESET PROTECT On-Prem auttaa hallinnoimaan ESET-tuotteita verkkoympäristössä olevissa työasemissa ja palvelimissa yhdestä keskitetystä sijainnista.

ESET PROTECT On-Prem -verkkokonsolin avulla voit ottaa käyttöön ESET-ratkaisuja, hallinnoida tehtäviä, pakottaa suojauskäytäntöjä, valvoa järjestelmän tilaa ja reagoida nopeasti etätietokoneissa ilmeneviin ongelmiin ja uhkiin. Katso myös ESET PROTECT On-Prem ‑arkkitehtuurin ja ‑infrastruktuurien osien yleiskuvaus, ESET PROTECT On-Prem ‑verkkokonsolin käytön aloittaminen ja Tuetut työpöytäsovelluksen käyttöönottoympäristöt.

ESET PROTECT On-Prem sisältää seuraavat osat:

• ESET PROTECT Server – Käsittelee viestintää agenttien avulla, ja kerää ja tallentaa sovellustiedot tietokantaan. ESET PROTECT Server -palvelimen voi asentaa Windows- ja Linux-palvelimiin, ja se on saatavilla myös virtuaalisena laitteena.
  • ESET PROTECT Web Console – Toimii ensisijaisena liittymänä, jolla voi hallita ympäristöön kuuluvia asiakastietokoneita. Se näyttää yleiskuvauksen verkon asiakaskoneiden tiloista, ja voit sen avulla ottaa etänä käyttöön ESET-ratkaisuja tietokoneissa, joita ei ole hallinnoitu. Kun olet asentanut ESET PROTECT Server -palvelimen, voit käyttää verkkokonsolia selaimella. Jos määrität, että verkkopalvelin on käytettävissä Internetin kautta, ESET PROTECT On-Prem on käytettävissä mistä tahansa tai millä tahansa laitteella, joka on muodostanut Internet-yhteyden.
  • ESET Management ‑agentti – toimii ESET PROTECT On-Prem ‑palvelimen ja asiakastietokoneiden välisenä viestintävälineenä. Agentti on asennettava asiakastietokoneeseen, jotta tietokoneen ja ESET PROTECT On-Prem ‑palvelimen välillä voi olla tietoliikennettä. Koska se sijaitsee asiakastietokoneessa ja se voi tallentaa useita tietoturvaskenaarioita, ESET Management ‑agentti nopeuttaa uusiin uhkiin reagoimista huomattavasti. ESET PROTECT On-Prem ‑verkkokonsolin avulla voit ottaa ESET Management ‑agentin käyttöön hallinnoimattomissa tietokoneissa, jotka Active Directoryn tai ESETin RD-tunnistin on tunnistanut. Voit myös tarvittaessa asentaa ESET Management ‑agentin manuaalisesti asiakastietokoneisiin.
  • ESET Rogue Detection Sensor – tunnistaa verkossa olevat hallinnoimattomat tietokoneet ja lähettää niiden tiedot ESET PROTECT On-Prem-palvelimeen. Tämän avulla voit hallita uusia asiakastietokoneita ESET PROTECT On-Prem -ohjelmassa ilman, että sinun tarvitsee etsiä ja lisätä niitä manuaalisesti. Rogue Detection Sensor-tunnistin muistaa havaitut tietokoneet, eikä lähetä samoja tietoja kahta kertaa.
  • ESET Bridge-välityspalvelin – Tämä on palvelu, jota voidaan käyttää yhdessä ESET PROTECT On-Prem -konsolin kanssa:
    • Jakamaan päivitykset asiakastietokoneisiin ja asennuspaketit ESET Management -agentille.
    • Välittämään tietoliikennettä ESET Management ‑agenttien ja ESET PROTECT On-Prem ‑palvelimen välillä.
  • ESET PROTECT Virtual appliance – On tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat suorittaa ESET PROTECT On-Prem:n virtualisoidussa ympäristössä.
  • Peilityökalu tarvitaan offline-moduulien päivityksiin. Jos asiakastietokoneissa ei ole Internet-yhteyttä, peilityökalulla voi ladata päivitystiedostoja ESET-päivityspalvelimista ja tallentaa niitä paikallisesti.
  • ESET Remote Deployment Tool – Käyttää kaikenkattavia paketteja, jotka on luotu ESET PROTECT Web Console -konsolissa. Se on kätevä tapa jakaa ESET Management -agentti ESET-tuotteen mukana verkossa olevissa tietokoneissa.

note

Lisätietoja on ESET PROTECT On-Premin online-ohjeessa.