Det anbefales at genstarte computeren

Computeren skal genstartes efter opdatering af ESET Endpoint Antivirus til en ny version. Der udgives nye versioner af ESET Endpoint Antivirus for at implementere forbedringer eller løse problemer, som automatiske opdateringer af programmoduler ikke kan løse.

Klik på Genstart nu for at genstarte computeren. Hvis du planlægger at genstarte computeren senere, skal du klikke på Påmind mig senere. Du kan senere genstarte computeren manuelt fra sektionen Beskyttelsesstatus i programmets hovedvindue.

Hvis du vil deaktivere advarslen "Computeren skal genstartes" eller "Det anbefales at genstarte computeren", skal du følge trinnene nedenfor:

1. Åbn Avanceret opsætning (F5) > Meddelelser > Interaktive advarsler.
  2. Klik på Rediger ud for Interaktive advarsler. I sektionen Computer skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Genstart computeren (påkrævet) og Genstart computeren (anbefales).
  3. Klik på OK for at gemme dine ændringer i begge åbne vinduer.
  4. Advarslerne vises ikke længere på slutpunktsmaskinen.
  5. (valgfrit) Hvis du vil deaktivere programstatus i programmets hovedvindue i ESET Endpoint Antivirus, skal du åbne vinduet Programstatusser og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Computeren skal genstartes og Det anbefales, at du genstarter computeren.