Minimal installation af moduler

For at reducere netværkstrafikken relateret til installationsprogrammets størrelse og spare ressourcer leveres ESET med et minimalt modulinstallationsprogram. Installationsprogrammet indeholder kun vigtige moduler, og alle andre moduler downloades under den indledende modulopdatering efter produktaktiveringen. Den største fordel er at have et betydeligt mindre installationsprogram, og ESET Endpoint Antivirus downloader kun de nyeste applikationsmoduler, når du aktiverer produktet.

Det minimale modulinstallationsprogram indeholder stadig følgende moduler:

• Indlæsere
  • Direct Cloud-kommunikation
  • Oversættelsessupport
  • Konfiguration
  • SSL

Efter produktaktiveringen vil du se statussen Initialisering af beskyttelse, der informerer dig om initialisering af funktioner.

important

Hvis der er problemer med moduloverførsler (f.eks. proxyindstillinger, intet netværk osv.), vises advarselsprogramstatussen Handling påkrævet. Klik på Opdater > Søg efter opdateringer i programmets hovedvindue for at starte processen igen.

warning

Efter flere mislykkede forsøg vises der en rød programstatus Opsætning af beskyttelse mislykkedes. Klik på Prøv igen for at starte opsætning af beskyttelse igen. Hvis initialiseringsprocessen mislykkes, og du stadig ikke kan downloade moduler, kan du downloade hele MSI-installationsprogrammer.

example

Hvis dine klientcomputere ikke har en internetforbindelse eller arbejder offline og har brug for opdateringer, skal du bruge følgende metoder til at downloade opdateringsfiler fra ESET-opdateringsservere: