ESET PROTECT HUB-konto

ESET PROTECT HUB er en central gateway til den samlede sikkerhedsplatform i ESET PROTECT On-Prem. Den giver centraliseret identitet, abonnement og brugeradministration til alle ESET-platformsmoduler. Ved at bruge ESET PROTECT HUB kan du:

• Få en oversigt over sikkerhedsabonnementer
  • Tjekke brug og status for abonnementstjenester
  • Tildele og kontrollere detaljeret adgang til individuelle ESET-platforme
  • Bruge enkeltlogon til alle sammenkædede og tilgængelige ESET-platforme

Du kan bruge denne aktiveringsindstilling til at aktivere ESET Endpoint Antivirus også med ældre licensstyringsværktøjer: ESET Business Account eller ESET MSP Administrator.

Du kan oprette en ESET PROTECT HUB-konto og logge på med din e-mailadresse og din adgangskode.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du klikke på Jeg har glemt min adgangskode. Derefter omdirigeres du til ESET PROTECT HUB. Angiv din e-mailadresse, og klik på Log på for at bekræfte. Derefter modtager du en meddelelse med instruktioner i, hvordan du nulstiller din adgangskode.