Microsoft Windows Update

Funktionen Windows Update er en vigtig komponent, når det drejer sig om at beskytte brugere mod ondsindet software. Af denne årsag er det nødvendigt, at du installerer Microsoft Windows-opdateringer, når de bliver tilgængelige. ESET Endpoint Antivirus underretter dig om manglende opdateringer i overensstemmelse med det niveau, du angiver. Følgende niveauer er følgende:

• Ingen opdateringer – Ingen systemopdateringer tilbydes til overførsel.
  • Valgfrie opdateringer – Opdateringer markeret som lav prioritet og højere tilbydes til overførsel.
  • Anbefalede opdateringer – Opdateringer markeret som normale og højere tilbydes til overførsel.
  • Vigtige opdateringer – Opdateringer markeret som vigtige og højere tilbydes til overførsel.
  • Kritiske opdateringer – Kun kritiske opdateringer tilbydes til overførsel.

Klik på OK for at gemme ændringer. Vinduet Systemopdateringer vises efter statusbekræftelse med opdateringsserveren. Systemopdateringsoplysningerne er derfor muligvis ikke umiddelbart tilgængelige efter lagring af ændringer.