Regeleditor for enhedskontrol

Vinduet Regeleditor for enhedskontrol viser eksisterende regler og tillader præcis kontrol af eksterne enheder, som brugere tilslutter til computeren. Se også Tilføjelse af regler for enhedskontrol.

note

Følgende artikler i ESET-vidensbasen er muligvis kun tilgængelige på engelsk:

Tilføje og redigere regler for enhedskontrol ved hjælp af ESET-slutpunktsprodukter

CONFIG_DEVMON_RULE_DLG

Visse enheder kan tillades eller blokeres pr. bruger, brugergruppe eller flere andre parametre, som kan angives i regelkonfigurationen. Listen over regler indeholder flere beskrivelser af en regel, f.eks. navn, type af ekstern enhed, handling, der skal udføres efter tilslutning af en ekstern enhed i computeren, og alvorsgrad af logføring.

Klik på Tilføj eller Rediger for at administrere en regel. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret ud for en regel for at deaktivere den, indtil du vil bruge den næste gang. Markér en eller flere regler, og klik på Slet for at slette den eller de pågældende regler permanent.

Kopiér – Klik for at oprette en ny regel med foruddefinerede indstillinger, der bruges til en anden valgt regel.

Klik på Udfyld for at angive enhedsparametre for flytbart medie automatisk for enheder, der er tilsluttet computeren.

Regler vises i prioriteret rækkefølge med regler med højeste prioritet øverst. Du kan flytte regler ved at klikke på UP_DOWN Top/Op/Ned/Nederst, og de kan flyttes enkeltvist eller i grupper.

I loggen over enhedsstyring registreres alle forekomster, hvor enhedskontrol udløses. Logposter kan ses i hovedvinduet i ESET Endpoint Antivirus under Værktøjer > Logfiler.