Sådan anvender du en anbefalet politik til ESET Endpoint Antivirus

Bedste praksis, når du har sluttet ESET Endpoint Antivirus til ESET PROTECT On-Prem, er at anvende en anbefalet politik eller at anvende en brugerdefineret politik.

Der er flere indbyggede politikker til ESET Endpoint Antivirus:

Politik

Beskrivelse

Antivirus – balanceret

Sikkerhedskonfiguration, der anbefales til de fleste opsætninger.

Antivirus – maksimal sikkerhed

Udnyttelse af maskinel indlæring, grundig inspektion af funktionsmåde og SSL-filtrering. Registrering af potentielt usikre, uønskede programmer påvirkes.

Skybaseret omdømme- og feedbacksystem

Gør det muligt for det skybaserede ESET LiveGrid®-omdømmesystem samt feedbacksystemet at forbedre registrering af de seneste trusler og hjælpe med at dele skadelige eller ukendte potentielle trusler til yderligere analyse.

Enhedskontrol – maksimal sikkerhed

Alle enheder er blokeret. Når en enhed ønsker at blive forbundet, skal den have tilladelse af en administrator.

Enhedskontrol – skrivebeskyttet

Alle enheder kan kun læses. Skrivning er ikke tilladt.

Firewall – bloker al trafik undtagen ESET PROTECT On-Prem & ESET Inspect-forbindelsen

Bloker al trafik undtagen forbindelse til ESET PROTECT On-Prem og ESET Inspect Server (kun ESET Endpoint Security).

Logføring – fuld logføring af diagnosticering

Denne skabelon sikrer, at administratoren har alle tilgængelige logge, når der er behov for dem. Alt logføres fra minimumomfang, herunder HIPS- og ThreatSense, Firewall. Logge slettes automatisk efter 90 dage.

Logføring – logfør kun vigtige hændelser

Politik sikrer, at advarsler, fejl og kritiske hændelser logføres. Logge slettes automatisk efter 90 dage.

Synlighed – balanceret

Standardopsætning for synlighed. Statusser og meddelelser aktiveres.

Synlighed – usynlig tilstand

Deaktiverede meddelelser, advarsler, GUI, integration i genvejsmenu. Der køres ingen egui.exe. Kun velegnet til administration fra ESET PROTECT.

Synlighed – reduceret interaktion med bruger

Deaktiverede statusser, deaktiverede meddelelser, vist GUI.

Hvis du vil indstille den politik, der hedder Antivirus – maksimal sikkerhed, der indeholder mere end 50 anbefalede indstillinger for ESET Endpoint Antivirus, som er installeret på dine arbejdsstationer, skal du følge disse trin:

note

Følgende artikler i ESET-vidensbasen er muligvis kun tilgængelige på engelsk:

Anvend en anbefalet eller foruddefineret politik for ESET Endpoint Antivirus ved hjælp af ESET PROTECT On-Prem

1. Åbn ESET PROTECT On-Prem-webkonsollen.
  2. Naviger til ICON_ESMC_POLICY Politikker, og udvid Indbyggede politikker > ESET Endpoint til Windows.
  3. Klik på Antivirus – maksimal sikkerhed – anbefales.
  4. Under fanen Tildelt til skal du klikke på Tildel klient(er) eller Tildel gruppe(r) og vælge de ønskede computere, du vil anvende denne politik for.

ADMIN_APPLY_POLICY

Du kan se, hvilke indstillinger der anvendes for denne politik, ved at klikke på fanen Indstillinger og udvide træet for avanceret opsætning.

ADMIN_APPLY_POLICY_SETTINGS