Nyheter

Nyheter i ESET Endpoint Antivirus version 10.1

Intel® Threat Detection Technology

Maskinvarubaserad teknik som exponerar ransomware när den försöker undvika detektering i minnet. Dess integration ökar ransomware-skyddet samtidigt som övergripande systemprestanda hålls hög. Se de processorer som stöds.

Omarbetning av mörkt läge och användargränssnitt

Det grafiska användargränssnittet i den här versionen har omarbetats och moderniserats. Med det tillagda mörka läget kan du välja ett ljust eller mörkt färgschema för ESET Endpoint Antivirus-användargränssnittet i Element i användargränssnitt.

Omdesignade Avancerade inställningar

Avancerade inställningar har gjorts om och inställningarna är nu grupperade för en bättre användarupplevelse.

Olika felkorrigeringar och prestandaförbättringar