Installation

Det finns flera installationsmetoder för ESET Endpoint Antivirus på en klientarbetsstation, om du inte fjärrdistribuerar ESET Endpoint Antivirus till klientarbetsstationer via ESET PROTECT eller ESET PROTECT Cloud.

note

Du kan uppgradera från ESET Endpoint Antivirus till ESET Endpoint Security genom att köra installationsprogrammet för ESET Endpoint Security med ESET Endpoint Antivirus redan installerat. Du måste dock installera samma eller en senare version.

Metoder

Syfte

Hämtningslänk

Installation med ESET AV Remover

Med ESET AV Remover-verktyget kan du ta bort nästan alla antivirusprogram som tidigare installerats i systemet innan du fortsätter med installationen.

Hämta 64-bitars
Hämta 32-bitars

***Installation (.exe)

Installationsprocess utan ESET AV Remover.

Hämta 64-bitars
Hämta 32-bitars

Installation (.msi)

I företagsmiljöer är .msi-installationsfilen det föredragna installationspaketet. Det beror främst på offline- och fjärrdistributioner som använder olika verktyg som till exempel ESET PROTECT.

Hämta 64-bitars
Hämta 32-bitars

Kommandoradsinstallation

ESET Endpoint Antivirus kan installeras lokalt med hjälp av kommandoraden eller via fjärrstyrning med hjälp av en klientåtgärd från ESET PROTECT.

N/A

Distribution med GPO eller SCCM

Använd hanteringsverktyg som GPO eller SCCM för att distribuera ESET Management Agent och ESET Endpoint Antivirus till klientarbetsstationer.

N/A

Distribution med RMM-verktyg

ESET DEM-plugin för RMM-verktyget (Remote Management and Monitoring) används för att distribuera ESET Endpoint Antivirus till klientarbetsstationer.

N/A

ESET Endpoint Antivirus är tillgängligt på fler än 30 språk.