Nätverk

Öppna programmets huvudfönster > Inställningar > Nätverk för att konfigurera grundläggande inställningar för Nätverksskydd eller felsöka nätverkskommunikation.

Om du vill pausa eller inaktivera enskilda skyddsmoduler ska du klicka på växlingsknappen MODULE_ENABLED.

warning

Om du stänger av skyddsmoduler kan datorns skyddsnivå minskas.

Klicka på kugghjulsikone GEAR intill en skyddsmodul för att komma åt de avancerade inställningarna.

Skydd mot nätverksangrepp (IDS) – analyserar innehållet i nätverkstrafik och skyddar mot nätverksangrepp. All trafik som anses vara skadlig blockeras. ESET Endpoint Antivirus informerar dig när du ansluter till ett oskyddat trådlöst nätverk eller ett nätverk med svagt skydd.

Botnetskydd – upptäcker snabbt och tillförlitligt skadlig kod i systemet.

Felsök blockerad kommunikation – hjälper dig att lösa anslutningsproblem som orsakas av ESET Brandvägg. Mer detaljerad information finns i felsökningsguiden.

Lös tillfälligt blockerade IP-adresser – Visa en lista över IP-adresser som har identifierats som källor till attacker och lagts till i svartlistan för att blockera anslutning under en viss tidsperiod.

Visa loggar – öppnar loggfilen för Nätverksskydd.

PAGE_EPFW_MAIN_SETTINGS