Kontextmeny

Kontextmenyn visas när du högerklickar på ett objekt (en fil). På menyn listas alla åtgärder som kan utföras på ett objekt.

Du kan integrera ESET Endpoint Antivirus-kontrollelement i snabbmenyn. Inställningsalternativet för den här funktionen finns i Avancerade inställningar > Användargränssnitt > Element i användargränssnitt.

Integrera i kontextmenyn – integrera kontrollelementen i ESET Endpoint Antivirus i kontextmenyn.

HLPTOOLS_CLOUD_CHECK