Veilige modus

Als de grafische interface van ESET Endpoint Antivirus in de veilige modus wordt gestart, verschijnt een dialoogvenster waarin wordt aangegeven dat de toepassing in de veilige modus moet worden uitgevoerd. Aangezien niet alle programmabewerkingen in de veilige modus kunnen worden uitgevoerd, is het niet mogelijk de grafische interface van ESET Endpoint Antivirus op dezelfde manier als in de standaardmodus te openen.

In het weergegeven venster kunt u een computerscan uitvoeren. Als u de computer wilt controleren op schadelijke code, selecteert u de optie Ja.

Hierna wordt het scanproces in een afzonderlijk venster geopend, waarbij dezelfde parameters worden gebruikt als voor het standaardcomputerscanprofiel dat na de installatie van ESET Endpoint Antivirus wordt gebruikt.

Selecteer de optie Nee om het dialoogvenster te sluiten. Er worden dan geen verdere acties in ESET Endpoint Antivirus uitgevoerd.