Netwerk

Open het hoofdprogrammavenster > Instellingen > Netwerk om basisinstellingen voor netwerkbeveiliging te configureren of problemen met netwerkcommunicatie op te lossen.

Als u afzonderlijke beveiligingsmodules wilt pauzeren of uitschakelen, klikt u op het pictogram van de schakelaar MODULE_ENABLED.

warning

Het uitschakelen van beveiligingsmodules kan het beveiligingsniveau van uw computer verlagen.

Klik op het tandwielpictogram GEAR naast een beveiligingsmodule om geavanceerde instellingen voor die module te openen.

Netwerkaanvalbeveiliging (IDS): analyseert de inhoud van netwerkverkeer en beschermt tegen netwerkaanvallen. Al het schadelijk geachte verkeer wordt geblokkeerd. U krijgt een melding van ESET Endpoint Antivirus wanneer u verbinding maakt met een onbeveiligd draadloos netwerk of een netwerk met een zwakke beveiliging.

Botnetbeveiliging: stelt snel en nauwkeurig vast of er malware in het systeem aanwezig is.

Geblokkeerde communicatie oplossen: hiermee kunt u verbindingsproblemen oplossen die worden veroorzaakt door ESET Firewall. Raadpleeg de wizard Problemen oplossen voor meer informatie.

Tijdelijk geblokkeerde IP-adressen oplossen: bekijk een lijst met IP-adressen die als aanvalsbronnen zijn gedetecteerd en die aan de zwarte lijst zijn toegevoegd, zodat hiermee gedurende een bepaalde tijd geen verbindingen kunnen worden gemaakt.

Logboeken weergeven: hiermee opent u het logboekbestand voor netwerkbeveiliging.

PAGE_EPFW_MAIN_SETTINGS