ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Opprett regel fra logg

Med den nye versjonen av ESET Endpoint Antivirus kan du opprette en ny regel fra loggen. Fra hovedmenyen klikker du på Verktøy > Loggfiler. Velg Nettverksbeskyttelse fra rullegardinmenyen, høyreklikk på ønsket loggoppføring og velg Ikke blokker lignende hendelser i framtiden fra hurtigmenyen. Et varslingsvindu viser den nye regelen.

Før du kan opprette nye regler fra loggen, må ESET Endpoint Antivirus være konfigurert med følgende innstillinger:

1. Sett laveste detaljnivå for loggføring til Diagnostisering i Avansert oppsett > Verktøy > Loggfiler.
  2. Aktiver Varsle om innkommende angrep mot sikkerhetshull i Avanserte oppsett > Beskyttelser > Beskyttelser for nettverkstilgang > Beskyttelser mot nettverksangrep > Avanserte alternativer > Inntrengingsdeteksjon.