ERMM-kommandolinje

Fjernovervåkingsadministrasjon kjøres ved hjelp av kommandolinjegrensesnittet. Standardinstallasjonen av ESET Endpoint Antivirus inneholder filen ermm.exe som ligger i endepunktprogrammet i katalogen: c:\Program Files\ESET\ESET Security.

Kjør kommandoprompt (cmd.exe) som administrator og naviger til den nevnte banen (for å åpne kommandoprompt, trykk på Windows-knappen + R på tastaturet, skriv inn cmd i Kjør-vinduet og trykk på Enter).

Kommandosyntaksen er: ermm context command [options]

Loggparametrene skiller mellom store og små bokstaver.

ermm

ermm.exe bruker tre grunnleggende sammenhenger: Få, start og konfigurer. I tabellen nedenfor finner du eksempler på syntaks for kommandoer. Klikk på koblingen i Kommando-kolonnen for å se flere alternativer, parametere og brukseksempler. Etter vellykket utførelse av kommandoen vises utdatadelen (resultatet). Hvis du vil se en inndatadel, legger du til parameteren --debug på toppen av kommandoen.

Sammenheng

Kommando

Beskrivelse

get

Få informasjon om produkter

application-info

Få informasjon om produktet

license-info

Få informasjon om lisens

protection-status

Få beskyttelsesstatus

logs

Få logger

scan-info

Få informasjon om å kjøre skanning

configuration

Få produktkonfigurasjon

update-status

Få informasjon om oppdatering

activation-status

Få informasjon om siste aktivering

start

Start oppgave

scan

Start skanning ved behov

activation

Start aktivering av produkt

deactivation

Start deaktivering av produktet

update

Start oppdatering av produkt

set

Angi alternativer for produkt

configuration

Angi konfigurasjon til produkt

I utdataresultatet av hver kommando er den første informasjonen som vises resultat-ID. Sjekk tabellen over ID-er nedenfor for å forstå resultatinformasjonen bedre.

Feil-ID

Feil

Beskrivelse

0

Success

1

Command node not present

«Kommando»-node ikke til stede i json for inndata

2

Command not supported

Kommandoen støttes ikke

3

General error executing the command

Feil under kjøring av kommando

4

Task already running

Forespurt oppgave kjører allerede og er ikke startet

5

Invalid parameter for command

Dårlig brukerinndata

6

Command not executed because it's disabled

RMM er ikke aktivert i avanserte innstillinger eller startet som administrator