Hjelp og støtte

Klikk på Hjelp og støtte i hovedprogramvinduet for å vise støtteinformasjon og feilsøkingsverktøy som hjelper deg med å løse problemer du kan komme over.

ICON_HELP_PRODUCT Installert produkt

• Om ESET Endpoint Antivirus – Viser informasjon om ditt eksemplar av ESET Endpoint Antivirus.
  • Feilsøking av produkt – Klikk denne koblingen for å finne løsninger på de vanligste problemene.
  • Lisensfeilsøking – Klikk på denne koblingen for å finne løsninger på problemer med aktivering eller lisensendringer.
  • Endre lisens – Klikk for å starte Aktivering-vinduet og aktivere produktet ditt.

ICON_HELP_HELP Hjelp-siden – Klikk denne koblingen for å starte hjelpesidene i ESET Endpoint Antivirus.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Teknisk støtte

ICON_HELP_KB KunnskapsbaseESETs kunnskapsbase inneholder svar på de vanligste spørsmålene, og dessuten anbefalte løsninger for forskjellige problemer. ESETs tekniske spesialister oppdaterer kunnskapsbasen jevnlig, noe som gjør denne basen til det kraftigste verktøyet for å løse forskjellige problemer.