Hjelpsider

Velkommen til ESET Endpoint Antivirus brukerveiledningen. Informasjonen som gis her introduserer deg til produktet ditt og hjelper deg med å gjøre datamaskinen mer sikker.

Komme i gang

Før du begynner å bruke ESET Endpoint Antivirus må du være oppmerksom på at produktet kan behandles eksternt ved bruk av ESET PROTECT. Vi anbefaler at du gjør deg kjent med ulike typer deteksjoner og eksterne angrep du kan støte på når du bruker datamaskinen.

Se nye funksjoner for å lære om de nye funksjonene i denne versjonen av ESET Endpoint Antivirus. Vi har også utformet en veiledning som kan hjelpe deg med oppsettet av og tilpasse de grunnleggende innstillingene i ESET Endpoint Antivirus.

Slik bruker du ESET Endpoint Antiviruss hjelpsider

Hjelpemner er delt inn i flere kapitler og underkapitler, noe som gir bedre oversikt og sammenheng. Du kan finne relatert informasjon ved å bla gjennom strukturen til hjelpsidene.

Trykk F1 hvis du vil finne ut mer om et vindu i programmet. Hjelpsiden til vinduet du er i, vises.

Du kan søke i hjelpsidene med nøkkelord eller ved å skrive inn ord eller uttrykk. Forskjellen mellom disse to metodene er at et nøkkelord kan være logisk relatert til hjelpsider som ikke inneholder det spesifikke nøkkelordet i teksten. Hvis du søker etter ord og uttrykk, vil alle sider bli søkt gjennom, og du får bare se de sidene som inneholder ordet eller uttrykket du søkte på.

For konsekvens og for å motvirke forvirring, er terminologi brukt i denne guiden basert på ESET Endpoint Antivirus parameternavnene. Vi bruker også et uniformt sett av symboler for å merke temaer av spesiell interesse eller viktighet.

note

En merknad er simpelthen en kort observasjon. Selv om du kan se bort fra dem, kan merknader gi verdifull informasjon, for eksempel beskrivelser av bestemte funksjoner eller koblinger til relaterte emner.

important

Dette krever oppmerksomheten din og vi oppfordrer deg til ikke å hoppe over det. Vanligvis gir det ikke-kritisk men viktig informasjon.

warning

Dette er informasjon som krever ekstra oppmerksomhet og forsiktighet. Advarsler plasseres spesifikt for å hindre at du begår potensielt skadelige feil. Les og forstå teksten som plasseres i advarselsfelter da den omhandler høysensitive systeminnstillinger eller noe risikabelt.

example

Dette er et benyttet eller praktisk eksempel som har som mål å hjelpe deg med å forstå hvordan en bestemt funksjon eller egenskap kan brukes.

Konvensjon

Betydning

Fet skrift

Navn på grensesnitt slik som bokser og alternativknapper.

Kursivtype

Plassholdere for informasjon du oppgir. For eksempel, filnavn eller sti betyr den faktiske stien eller filnavnet.

Courier New

Kodeeksempler og kommandoer.

Hyperlenke

Gir rask og enkel tilgang til kryssrefererte temaer eller eksternt nettsted. Hyperlenker er markert i blått og kan være understreket.

%ProgramFiles%

Windows systemkatalogen der programmer installert på Windows er lagret.

Netthjelp er den primære kilden til hjelp-innhold. Den siste versjonen av Netthjelp vises automatisk når du har en fungerende internettilkobling.