Ytterligere ThreatSense-parametere

Hvis du vil redigere disse innstillingene, åpner du Avansert oppsett > Beskyttelser > Filsystembeskyttelse i sanntid > Flere ThreatSense parametere.

Ytterligere ThreatSense-parametere for nylig opprettede og endrede filer

Sannsynligheten for infeksjon i nyopprettede eller endrede filer er høyere enn i eksisterende filer. Derfor kontrollerer programmet disse filene med ekstra skanneparametere. ESET Endpoint Antivirus bruker avansert heuristikk som kan oppdage nye trusler før en oppdatering av deteksjonsmotoren utgis sammen med signaturbaserte skannemetoder.

I tillegg til nyopprettede filer skannes også Selvutpakkende arkiv (.sfx) og Kjøretidspakker (internt komprimerte kjørbare filer). Arkivene skannes som standard opptil det 10. dybdenivået, og kontrolleres uavhengig av faktisk størrelse. Hvis du vil endre skanneinnstillingene for arkiver, fjerner du merket for Standardinnstillinger for skanning av arkiv.

Ytterligere ThreatSense-parametere for utførte filer

Avansert heuristikk ved filutførelse – Ved standard, brukes Avansert heuristikk ved filutførelse. Når dette er aktivert, anbefaler vi å la Smartoptimalisering og ESET LiveGrid® være aktivert for å holde systempåkjenning til et minimum.

Avansert heuristikk ved utførelse av filer fra flyttbare medier – Avansert heuristikk emulerer kode i et virtuelt miljø og evaluerer dens oppførsel før koden tillates å kjøre fra flyttbare medier.