Uudet ominaisuudet

ESET Endpoint Antivirus:n version 10.1 uudet ominaisuudet

Intel® Threat Detection Technology

Laitteistopohjainen tekniikka, joka paljastaa kiristysohjelman yrittäessään välttää havaitsemista muistissa. Sen integrointi parantaa kiristysohjelmien vastaista suojausta ja pitää järjestelmän yleisen suorituskyvyn korkealla tasolla. Katso tuetut suorittimet.

Tumma tila ja käyttöliittymän uudelleensuunnittelu

Graafinen käyttöliittymä (GUI) tässä versiossa on uudistettu ja modernisoitu. Tumma tila -ominaisuuden avulla voit valita vaalean tai tumman värimaailman ESET Endpoint Antivirus -ohjelman käyttöliittymän elementeille.

Uudistetut lisäasetukset

Lisäasetuksia on kehitetty ja asetukset on nyt ryhmitelty paremman käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Erilaisia virheenkorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn