ESET HUB -tili

ESET HUB on keskitetty yhdyskäytävä yhtenäiseen ESET PROTECT -suojausalustaan. Se mahdollistaa keskitetyn identiteettien, tilausten ja käyttäjien hallinnan kaikissa ESET-alustamoduuleissa. ESET HUB:n avulla voit:

• tarkastella suojaustilausten yleiskatsausta
  • tarkastella tilattujen palveluiden käyttöä ja tiloja
  • kohdentaa ja hallita yksittäisten ESET-alustojen käyttöoikeuksia
  • käyttää kertakirjautumista kaikissa linkitetyissä ESET-alustoissa.

Voit käyttää tätä aktivointivaihtoehtoa aktivoidaksesi ESET Endpoint Antivirus:n myös vanhemmilla käyttöoikeuksien hallintatyökaluilla: ESET Business Account tai ESET MSP Administrator.

Voit luoda ESET HUB -tilin ja kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

Jos olet unohtanut salasanasi, napsauta Unohdin salasanani, niin sinut ohjataan ESET HUBiin. Anna sähköpostiosoitteesi ja vahvista napsauttamalla Kirjaudu sisään. Seuraavaksi saat viestin, jossa on ohjeet salasanasi uudelleen asettamiseksi.