ESET-online-ohje

Hae Suomi
Valitse aihe

Internet ja sähköposti

Internet-yhteyksien muodostaminen kuuluu henkilökohtaisen tietokoneen vakio-ominaisuuksiin, mutta se on myös tärkeä keino haitallisen koodin siirtämiseen. Voit määrittää internet-suojausta parantavia ESET Endpoint Antivirus -ominaisuuksia kohdassa ohjelman pääikkuna > Asetukset > Internet ja sähköposti.

Jos haluat keskeyttää yksittäisiä suojausmoduuleja tai poistaa niitä käytöstä, napsauta vaihtokuvaketta MODULE_ENABLED.


warning

Suojausmoduulien poistaminen käytöstä saattaa heikentää tietokoneesi suojauksen tasoa.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Napsauta suojausmoduulin vieressä olevaa rataskuvaketta GEAR_black, jos haluat käyttää kyseisen moduulin lisäasetuksia.

Internetin käytön suojaus tarkistaa HTTP/HTTPS-liikenteen haittaohjelmien ja tietojenkalastelun varalta. Internetin käytön suojauksen saa poistaa käytöstä vain vianmäärityksen vuoksi.

Tietokalastelusuojaus mahdollistaa sellaisten Web-sivustojen eston, joiden tiedetään jakavan tietoja kalastelevaa sisältöä. On erittäin suositeltavaa jättää tietojenkalastelusuojaus käyttöön.

Tee ilmoitus tietojenkalastelusivustosta – Ilmoita tietojenkalastelusivustosta tai haitallisesta verkkosivustosta ESETille analysoitavaksi.


note

Ennen kuin lähetät Web-sivuston ESETille, varmista, että se täyttää vähintään yhden seuraavista ehdoista:

Sähköpostisovelluksen suojaus mahdollistaa POP3(S)- ja IMAP(S)-protokollien välityksellä vastaanotetun sähköpostiliikenteen tarkkailun. Sähköpostilaajennuksen avulla ESET Endpoint Antivirus voi tarkkailla kaikkea sähköpostiliikennettä.