Tietokoneen tarkistuksen loki

Voit tarkastella tiettyyn tarkastukseen liittyviä tietoja kohdassa Lokitiedostot. Tarkistusloki sisältää seuraavat tiedot:

• Tunnistusohjelman versio
  • Aloituspäivä ja -aika
  • Luettelo tarkistetuista levyistä, kansioista ja tiedostoista
  • Ajoitetun tarkistuksen nimi (vainajoitettu skannaus)
  • Käyttäjä, joka aloitti tarkistuksen.
  • Tarkistuksen tila
  • Tarkistettujen kohteiden määrä
  • Löydettyjen tunnistusten määrä
  • Valmistumisaika
  • Tarkistukseen käytetty aika

note

Ajoitetun tietokoneen tarkistuksen tehtävän uusi aloitus ohitetaan, jos aiemmin suoritettu sama ajoitettu tehtävä on yhä käynnissä. Ohitettu ajoitetun tarkistuksen tehtävä luo Tietokoneen tarkistuslokin, jossa on 0 merkintää ja Tarkistus ei käynnistynyt, koska edellinen tarkistus oli vielä käynnissä -tila.

Voit tutkia aiempia tarkistuslokeja valitsemalla ohjelman pääikkunasta Työkalut > Lokitiedostot. Valitse avattavasta valikosta Tietokoneen tarkistus ja kaksoisnapsauta haluamaasi tietuetta.

SCAN_LOG

note

ESET-tietopankin artikkelissamme on lisätietoja ”kohteen avaaminen ei onnistu”-, ”virhe avattaessa”- ja ”arkisto on vioittunut” -ilmoituksista.

Napsauta vaihtokuvaketta MODULE_INACTIVE Suodatus avataksesi Lokisuodatus-ikkunan, jossa voit tarkentaa hakua mukautetuilla ehdoilla. Pikavalikon saa näkyviin napsauttamalla tiettyä lokimerkintää hiiren kakkospainikkeella:

Toimenpide

Käyttö

Suodata samat tietueet

Aktivoi lokisuodatuksen. Lokissa näkyvät vain tietueet, joiden tyyppi valittu tyyppi.

Suodata

Tämä asetus avaa Lokisuodatus-ikkunan, jossa voi määrittää tiettyjen lokimerkintöjen ehdot. Pikanäppäin: Ctrl+Shift+F

Poista suodatin käytöstä

Aktivoi suodatusasetukset. Jos aktivoit suodattimen ensimmäistä kertaa, sinun on määritettävä asetukset, ja Lokisuodatus-ikkuna tulee näkyviin.

Poista suodatin käytöstä

Poistaa suodattimen käytöstä (sama kuin alaosassa olevan valitsimen napsauttaminen).

Kopioi

Kopioi korostetut tietueet leikepöydälle. Pikanäppäin: Ctrl+C

Kopioi kaikki

Kopioi kaikki ikkunassa olevat tietueet.

Vie

Vie korostetut tietueet leikepöydälle XML-tiedostoon.

Vie kaikki

Tämä asetus vie kaikki ikkunassa olevat tietueet XML-tiedostoon.

Tunnistuksen kuvaus

Avaa ESET Threat -tietosanakirjan, joka sisältää yksityiskohtaisia tietoja korostetun tunkeutumisen vaaroista ja oireista.