Verkko

Jos haluat määrittää verkon suojauksen perusasetukset tai korjata verkkoyhteyteen liittyvän ongelman, siirry kohtaan ohjelman pääikkuna > Asetukset > Verkko

Jos haluat keskeyttää yksittäisiä suojausmoduuleja tai poistaa niitä käytöstä, napsauta vaihtokuvaketta MODULE_ENABLED.

warning

Suojausmoduulien poistaminen käytöstä saattaa heikentää tietokoneesi suojauksen tasoa.

Napsauta suojausmoduulin vieressä olevaa rataskuvaketta GEAR, jos haluat käyttää lisäasetuksia.

Verkkohyökkäyssuojaus (IDS) – Analysoi verkkoliikenteen sisällön ja suojaa verkkohyökkäyksiltä. Kaikki haitallinen tietoliikenne estetään. ESET Endpoint Antivirus ilmoittaa, kun muodostat yhteyden suojaamattomaan tai heikosti suojattuun langattomaan verkkoon.

Botnet-suojaus – Tunnistaa nopeasti ja tarkasti haittaohjelmat järjestelmässä.

Ratkaise estetty tiedonsiirto – Auttaa ratkaisemaan ESETin palomuurin yhteysongelmia. Lisätietoja on kohdassa Ohjattu vianmääritystoiminto.

Ratkaise väliaikaisesti estetyt IP-osoitteet – Näytä luettelo IP-osoitteista, jotka on havaittu hyökkäysten lähteiksi ja lisätty estettyjen osoitteiden luetteloon, joka estää yhteyden tietyksi ajaksi.

Näytä lokit – Avaa verkon suojauksen lokitiedoston.

PAGE_EPFW_MAIN_SETTINGS