Verkon käytön suojaus

Verkon käytön suojauksen avulla voit määrittää kaikki verkkoyhteydet. ESET Endpoint Antivirus:lla on oletuksena ennalta määritetyt verkon käytön suojausasetukset maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Tietyt ympäristöt saattavat kuitenkin vaatia mukautettuja määrityksiä. Oletusasetuksia saa muuttaa vain kokenut käyttäjä.

CONFIG_NETWORK_PROTECTION

Voit määrittää seuraavat asetukset kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Verkon käytön suojaus (napsauta alla olevia linkkejä nähdäksesi yksityiskohtaisen kuvauksen kustakin verkon käytön suojausvaihtoehdosta):

icon_section Verkon käytön suojaus

Verkkoyhteysprofiilit – Profiileja voidaan käyttää tiettyjen verkkoyhteyksien verkon käytön suojauksen hallintaan.

IP-joukot – Voit määrittää IP-osoitekokoelmia, jotka luovat yhden loogisen IP-osoiteryhmän, joka voidaan sitten lisätä luotettavaksi vyöhykkeeksi tai sulkea pois verkkohyökkäyssuojauksesta.

Verkkohyökkäyssuojaus