Näytteiden lähettäminen analysoitavaksi

Jos havaitset tietokoneessa epäilyttävästi toimivan tiedoston tai Internetissä epäilyttävän sivuston, voit lähettää sen ESETin tutkimuslaboratorioon analysoitavaksi (ei ehkä käytettävissä ESET LiveGrid® -kokoonpanosta riippuen).

important

Älä lähetä näytettä, ellei se täytä ainakin jotain seuraavista ehdoista:

• ESET-tuotteesi ei havaitse näytettä lainkaan
  • Tiedosto tunnistetaan virheellisesti uhaksi
  • Emme hyväksy henkilökohtaisia tiedostojasi (jotka haluat ESETin tarkistavan haittaohjelmien varalta) näytteiksi (ESET Research Lab ei tee tarvepohjaista tarkistusta käyttäjien puolesta)
  • Kirjoita kuvaava aihe ja sisällytä tiedostosta mahdollisimman paljon tietoja (kuten näyttökuva tai Web-sivusto, josta se on ladattu).

Voit lähettää näytteen (tiedoston tai sivuston) ESETille analysoitavaksi jollakin seuraavista tavoista:

1. Käytä näytteen lähetyslomaketta. Se sijaitsee kohdassa Työkalut > Lähetä näyte analysoitavaksi.
  2. Voit lähettää tiedoston myös sähköpostitse. Jos tämä vaihtoehto sopii sinulle paremmin, pakkaa tiedosto(t) WinRAR/ZIP-ohjelmalla, suojaa pakattu tiedosto salasanalla "infected" ja lähetä se osoitteeseen samples@eset.com.
  3. Roskapostista tai vääristä hälytyksistä ilmoittaminen, katso lisätietoja ESET-tietopankin artikkelista.

Kun Valitse näyte analysoitavaksi on avattu, valitse avattavasta Tiedoston lähettämisen syy -valikosta kuvaus, joka vastaa viestiäsi parhaiten:

Tiedosto/sivusto – Lähetettävän tiedoston tai Web-sivuston polku.

Sähköpostiosoite yhteydenottoa varten – Sähköpostiosoite lähetetään yhdessä epäilyttävien tiedostojen kanssa ESETille ja sitä voidaan käyttää, jos lähetettyjen tiedostojen analyysi edellyttää lisätietoja. Sähköpostiosoitteen antaminen on valinnaista. Valitse Lähetä nimettömästi, jos haluat jättää kentän tyhjäksi.

note

Huomaa, että ESET ei lähetä vastausta, ellei lisätietoja tarvita. Koska joka päivä palvelimemme vastaanottavat kymmeniätuhansia tiedostoja eikä kaikkiin lähetyksiin voi vastata.

Jos tiedosto todetaan haitalliseksi sovellukseksi tai sivustoksi, sen määritys lisätään tulevaan päivitykseen.