ESET AV Remover

ESET AV Remover -työkalu auttaa sinua poistamaan lähes kaikki järjestelmään aiemmin asennetut virustorjuntaohjelmat. Toimi alla olevien ohjeiden mukaan, jos haluat poistaa virustentorjuntaohjelman ESET AV Remover -työkalulla:

1. Luettelo ESET AV Remover -työkalulla poistettavista virustentorjuntaohjelmista on ESET-tietämyskannan artikkelissa.
  1. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy, millä ilmaiset hyväksyväsi sopimuksen ehdot. Jos valitset Hylkää, tuotteen ESET Endpoint Antivirus asennusta jatketaan poistamatta aiemmin tietokoneeseen asennettua tietoturvasovellusta.

REMOVER_EULA

1. ESET AV Remover aloittaa virustentorjuntaohjelmiston haun järjestelmästä.

REMOVER_SCANNING

1. Valitse jokin luettelossa oleva virustentorjuntasovellus ja valitse Poista. Poisto saattaa kestää hetken.

REMOVER_FOUND

1. Kun poisto on tehty, valitse Jatka.

REMOVER_REMOVED

1. Käynnistä tietokone uudelleen, jos haluat ottaa muutokset käyttöön ja jatkaa tuotteen ESET Endpoint Antivirus asennusta. Jos asennuksen poisto epäonnistuu, lue tämän oppaan osio Asennuksen poisto ESET AV Remover -työkalulla päättyi virheeseen.

REMOVER_DONE