Nyheder

Nyheder i ESET Endpoint Antivirus version 10.1

Intel® Threat Detection Technology

Hardwarebaseret teknologi, der afslører ransomware, når det forsøger at undgå registrering i hukommelsen. Hvis den integreres, øges ransomware-beskyttelsen, samtidig med at systemets overordnede ydeevne forbliver høj. Se de understøttede processorer.

Mørk tilstand og nyt design af brugerfladen

Den grafiske brugerflade (GUI) i denne version har fået et nyt design og er blevet moderniseret. Nu, hvor mørk tilstand er tilføjet, kan du vælge et lyst eller mørkt farveskema til ESET Endpoint Antivirus GUI i Brugerfladeelementer.

Nydesignet Avanceret opsætning

Avanceret opsætning har fået nyt design, og indstillingerne er nu grupperet for at give en bedre brugeroplevelse.

Diverse fejlrettelser og ydeevneforbedringer