ERMM-kommandolinje

Administration af fjernovervågning køres ved hjælp af kommandolinjegrænsefladen. Standardinstallationen af ESET Endpoint Antivirus indeholder filen ermm.exe, der findes i Endpoint-programmet i mappen: c:\Program Files\ESET\ESET Security.

Kør kommandoprompten (cmd.exe) som administrator, og naviger til den nævnte sti (for at åbne kommandoprompten skal du trykke på Windows-knappen + R på tastaturet, skrive cmd i vinduet Kør og trykke på Enter).

Kommandosyntaksen er: ermm context command [options]

I logparametre skelnes der mellem store og små bogstaver.

ermm

ermm.exe bruger tre grundlæggende kontekster: Hent, start og indstil. I tabellen nedenfor kan du finde eksempler på kommandosyntaks. Klik på linket i kolonnen Kommando for at se de yderligere indstillinger, parametre og brugseksempler. Efter en vellykket kørsel af kommandoen vises outputdelen (resultatet). For at få vist en inputdel skal du tilføje parameteren --debug til sidst i kommandoen.

Kontekst

Kommando

Beskrivelse

get

Hent oplysninger om produkter

application-info

Hent oplysninger om produkt

license-info

Hent oplysninger om licens

protection-status

Beskyttelsesstatus

logs

Hente logge

scan-info

Få oplysninger om kørsel af scanning

configuration

Hent produktkonfiguration

update-status

Hent oplysninger om opdatering

activation-status

Hent oplysninger om sidste aktivering

start

Start opgave

scan

Start on-demand-scanning

activation

Start aktivering af produktet

deactivation

Start deaktivering af produkt

update

Start opdatering af produkt

set

Angiv indstillinger for produkt

configuration

Angiv konfiguration for produkt

I outputresultatet for hver kommando er resultat-id den første oplysning, der vises. Du kan bedre forstå resultatoplysningerne, hvis du tjekker tabellen med id'er nedenfor.

Fejl-id

Fejl

Beskrivelse

0

Success

1

Command node not present

Noden "Kommando" findes ikke i input-json

2

Command not supported

Kommandoen understøttes ikke

3

General error executing the command

Fejl under kørsel af kommando

4

Task already running

Den ønskede opgave kører allerede og er ikke startet

5

Invalid parameter for command

Ugyldigt brugerinput

6

Command not executed because it's disabled

RMM er ikke aktiveret i avancerede indstillinger eller startet som administrator