Avanceret installation (.msi)

Under en avanceret installation kan du tilpasse installationsparametre, der ikke er tilgængelige, når du udfører en standardinstallation.

1. Du kan skifte installationsmappe under installationen. Vælg en placering til installationen af ESET Endpoint Antivirus. Som standard installeres programmet i følgende mapper:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

Du kan angive en placering til programmoduler og data. De installeres som standard i følgende biblioteker:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Klik på Gennemse for at ændre disse placeringer (anbefales ikke).

1. Vælg, hvilke produktkomponenter der skal installeres. Du kan vælge din præference for computerscanningen og alle tilgængelige beskyttelser. Komponenten Opdater spejl kan bruges til at opdatere andre computere på dit netværk. Fjernovervågning og administration (RMM) er processen med at overvåge og kontrollere softwaresystemer ved hjælp af en lokalt installeret agent, som administrationstjenesteudbyderen har adgang til.
  1. Klik på Installer for at starte installationsprocessen.