Opsætning

Du kan finde grupper af tilgængelige beskyttelsesfunktioner i programmets hovedvindue > Opsætning.

note

Når du opretter en politik fra ESET PROTECT-webkonsollen, kan du vælge flaget til hver indstilling. Indstillinger med flaget Gennemtving har prioritet og kan ikke overskrives af en senere politik (heller ikke hvis den senere politik har flaget Gennemtving). Dette sikrer, at denne indstilling ikke ændres (f.eks. af en bruger eller af senere politikker under fletning). Du kan finde flere oplysninger i Flag i onlinehjælp til ESET PROTECT.

PAGE_SETUP

Menuen Opsætning indeholder følgende indstillinger:

Computer

Netværk

Web og e-mail

Når ESET PROTECT-politikken anvendes, vil du se lås-ikonet MODULE_LOCKED ud for en specifik komponent. Politikken, der er anvendt af ESET PROTECT, kan tilsidesættes lokalt efter godkendelse fra brugeren, der er logget ind (fx administrator). Yderligere oplysninger kan findes i ESET PROTECT Online-hjælp.

note

Alle beskyttelsesforanstaltninger, der deaktiveres på denne måde, aktiveres igen, når computeren genstartes.

Der er yderligere indstillinger nederst i opsætningsvinduet. Klik på Avanceret opsætning for at konfigurere mere detaljerede parametre for de enkelte moduler. Brug Importér/eksportér indstillinger til at indlæse opsætningsparametrene med en .xml-konfigurationsfil eller til at gemme de aktuelle opsætningsparametre i en konfigurationsfil.