Genvejsmenu

Genvejsmenuen vises, når du højreklikker på et objekt (en fil). Menuen indeholder alle de handlinger, du kan udføre på et objekt.

Du kan integrere ESET Endpoint Antivirus-kontrolelementer i genvejsmenuen. Der findes indstillinger for opsætning af denne funktionalitet i Avanceret opsætning > Brugerflade > Brugerfladeelementer.

Integrer i kontekstmenuen – Integrer kontrolelementerne i ESET Endpoint Antivirus i genvejsmenuen.

HLPTOOLS_CLOUD_CHECK