Interaktive advarsler

important

Søger du efter oplysninger om almindelige advarsler og meddelelser?

I sektionen Interaktive advarsler i Avanceret opsætning > Meddelelser kan du konfigurere, hvordan meddelelsesfelter og interaktive advarsler om registreringer, hvor en bruger skal træffe en beslutning (f.eks. potentielle phishing-websteder), skal håndteres af ESET Endpoint Antivirus.

CONFIG_ALERT

Interaktive advarsler

Hvis du deaktiverer Vis interaktive advarsler, skjules alle advarselsvinduer og dialogbokse i browseren. Dette er kun velegnet i specifikke situationer.

• For ikke-administrerede brugere anbefaler vi, at denne indstilling forbliver som standard (aktiveret).
  • For administrerede brugere skal denne indstilling forblive aktiveret, og der skal vælges en foruddefineret handling for brugere under Liste over interaktive advarsler.

Interaktive advarsler – Klik på Rediger for at vælge, hvilke interaktive advarsler der skal vises.

Meddelelsesfelter

Vælg indstillingen Luk automatisk meddelelsesfelter for at lukke meddelelsesfelterne automatisk efter et bestemt tidsrum. Hvis de ikke lukkes manuelt, lukkes advarselsvinduerne automatisk, når den angivne tid er gået.

Timeout i sekunder – Angiv varigheden af advarslernes synlighed. Værdien skal være mellem 10-999 sekunder.

Bekræftelsesmeddelelser – Klik på Rediger for at få vist en liste over bekræftelsesmeddelelser, som du kan vælge at få vist eller ej.