Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Metode de instalare

Există mai multe metode de instalare pentru ESET Endpoint Antivirus pe o stație de lucru client, dacă nu implementezi ESET Endpoint Antivirus de la distanță pe stațiile de lucru client folosind ESET PROTECT sau ESET PROTECT Cloud.

Metodă

Scop

Link de descărcare

Instalarea cu ESET AV Remover

Instrumentul ESET AV Remover vă ajută să eliminați aproape orice software antivirus instalat anterior pe sistemul dvs, înainte de a continua instalarea.

Descărcare versiune pe 64 de biți
Descărcare versiune pe 32 de biți

*** Instalare (.exe)

Procesul de instalare fără ESET AV Remover.

Descărcare versiune pe 64 de biți
Descărcare versiune pe 32 de biți

Instalare (.msi)

În mediile de afaceri, programul de instalare .msi este pachetul de instalare preferat. Din motive care țin de implementările offline și la distanță care folosesc diverse instrumente, cum ar fi ESET PROTECT.

Descărcare versiune pe 64 de biți
Descărcare versiune pe 32 de biți

Instalare în linie de comandă

ESET Endpoint Antivirus poate fi instalat local folosind linia de comandă sau la distanță folosind o sarcină client în ESET PROTECT.

N/A

Implementare utilizând GPO sau SCCM

Folosiți instrumente de administrare cum ar fi GPO sau SCCM pentru a implementa ESET Management Agent și ESET Endpoint Antivirus pe stații de lucru client.

N/A

Implementare utilizând instrumente RMM

Pluginurile ESET DEM pentru instrumentul Administrare și monitorizare la distanță (RMM) vă permit să implementați ESET Endpoint Antivirus pe stații de lucru client.

N/A

ESET Endpoint Antivirus este disponibil în peste 30 de limbi.