Dette er nytt i denne versjonen?

Hva er nytt i ESET Endpoint Antivirus versjon 10

Intel® Threat Detection Technology

Maskinvarebasert teknologi som avslører ransomware når den prøver å unngå deteksjon i minnet. Integrasjonen øker ransomwarebeskyttelsen samtidig som den generelle systemytelsen holdes høy. Se databehandlere som støttes.

Mørk modus og redesign av brukergrensesnittet

Det grafiske brukergrensesnittet (GUI) i denne versjonen har blitt redesignet og modernisert. Med ekstra mørk modus kan du velge et lyst eller mørkt fargevalg for det grafiske brukergrensesnittet i ESET Endpoint Antivirus i Brukergrensesnittelementer.

Diverse feilrettinger og ytelsesforbedringer