ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Aktivering mislyktes

Dersom aktivering av ESET Endpoint Antivirus mislykkes, er de vanligste mulige scenarioene:

• Lisensnøkkelen er allerede i bruk
  • Ugyldig lisensnøkkel. Feil i skjema for produktaktivering
  • Ytterligere informasjon som er nødvendig for aktivering, mangler eller er ugyldig
  • Kommunikasjon med aktiveringsdatabasen mislyktes. Prøv å aktivere på nytt om 15 minutter.
  • Ingen eller deaktivert tilkobling til ESET-aktiveringsservere

Sørg for at du har tastet inn riktig lisensnøkkel eller lagt ved en Offline-lisens og prøv å aktivere igjen.

Hvis du ikke kan aktivere, vil velkomstpakken vår lede deg gjennom vanlige spørsmål, feil, problemer med aktivering og lisensiering (tilgjengelig på engelsk og flere andre språk).