Skannefremdrift

Skannefremdriftsvinduet viser gjeldende status for skanning og informasjon om antall filer funnet med skadelig kode.

note

Det er normalt at noen filer, slik som passordbeskyttede filer eller filer som utelukkende brukes av systemet (vanligvis pagefile.sys og visse loggfiler), ikke kan skannes.

Skannefremdrift – Fremdriftsstolpen viser prosentandelen av allerede skannede objekter sammenlignet med objekter som ennå ikke er skannet. Verdien på skannefremdrift er avledet av det totale antallet objekter som er inkludert i skanningen.

Mål – Navnet på objekter som skannes i øyeblikket, og deres plassering.

Trusler funnet – viser samlet antall trusler funnet under en skanning.

Pause – tar pause i skanningen.

Fortsett – Dette alternativet er synlig når skannefremdriften har hatt pause. Klikk Fortsett for å fortsette skanningen.

Stopp – avslutter skanningen.

Bla gjennom skannelogg – Hvis aktivert, vil skanneloggen rulle ned automatisk etter som nye registreringer legges til slik at de nyeste registreringene er synlig.

SCANNER_MAIN