Produktoppdateringer

Produktoppdateringer-delen inneholder alternativer relatert til produktoppdateringene. Programmet lar deg forhåndsdefinere atferden når en ny produktoppdatering er tilgjengelig.

Produktoppdateringer innfører nye funksjoner eller endrer eksisterende funksjoner fra tidligere versjoner. Den kan utføres automatisk uten at brukeren må foreta seg noe, eller du kan velge å bli varslet. Etter at en produktoppdatering er installert, er det mulig at du må starte datamaskinen på nytt.

Automatiske oppdateringer – Hvis du setter automatiske oppdateringer for bestemte oppdateringsprofiler på pause, blir automatiske produktoppdateringer deaktivert midlertidig mens systemet er koblet til internett via andre nettverk eller forbruksmålte tilkoblinger. Hold dette oppsettet aktivert for å ha konstant tilgang til de nyeste funksjonene og høyest mulig beskyttelse. For å finne mer informasjon om automatiske oppdateringer, se Vanlige spørsmål om automatiske oppdateringer.

Som standard lastes produktoppdateringer ned fra ESET-repositoriumservere. I store eller frakoblede miljøer kan trafikken distribueres for å tillate intern hurtigbufring av produktfiler.

arrow_down_business Definer egendefinert server for oppdatering for programkomponent

note

Hvilket alternativ som passer best, avhenger av arbeidsstasjonen der innstillingene skal brukes. Vær oppmerksom på at det er forskjeller mellom arbeidsstasjoner og servere – for eksempel kan automatisk omstart av serveren etter en produktoppdatering forårsake alvorlig skade for selskapet ditt.