Integrasjon med e-postklienter

Integrering av ESET Endpoint Antivirus med e-postklienten øker nivået av aktiv beskyttelse mot ondsinnet kode i e-postmeldinger. Hvis e-postklienten din støttes, kan denne integrasjonen aktiveres i ESET Endpoint Antivirus. Hvis integrasjon aktiveres, settes verktøylinjen for ESET Endpoint Antivirus rett inn i e-postklienten, slik at e-postbeskyttelsen blir mer effektiv. Integrasjonsinnstillingene finner du i Avansert oppsett (F5) > Nett og e-post > Beskyttelse for e-postklient > Integrasjon med e-postklienter.

Microsoft Outlook er for øyeblikket den eneste støttede e-postklienten. E-postbeskyttelse fungerer som en plugin. Hovedfordelen med kontroll ved hjelp av plugin-modul er at den er uavhengig av protokollen som brukes. Når e-postprogrammet mottar en kryptert melding, blir den dekryptert og sendt til virusskanneren. Se denne ESET-kunnskapsbaseartikkelen for en fullstendig liste over støttede versjoner av Microsoft Outlook.

Optimalisering av vedleggshåndtering – Hvis optimalisering er deaktivert, skannes alle vedlegg umiddelbart. Når dette er deaktivert, kan det redusere ytelsen til e-postklienten.

Avansert e-postklientbehandling – Deaktiver dette alternativet hvis du opplever at systemet blir tregere når du bruker e-postklienten.