ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Oppsett for oppdatering

Regelmessig oppdatering av ESET Endpoint Antivirus er den beste metoden for å gi maksimal sikkerhet på datamaskinen din. Oppdateringsmodulen sørger for at både programmodulene og systemkomponentene alltid er oppdatert.

Du kan klikke Oppdater i hovedvinduet for å vise gjeldende oppdateringsstatus, blant annet dato og klokkeslett for siste vellykkede oppdatering og om en oppdatering er nødvendig.

I tillegg til automatiske oppdateringer kan du klikke på Se etter oppdateringer for å utløse en manuell oppdatering.

PAGE_UPDATE

Vinduet for Avansert oppsett (klikk Oppsett > Avansert oppsett i hovedmenyen, eller trykk F5 på tastaturet) inneholder flere oppdateringsalternativer. Du kan konfigurere avanserte oppdateringsalternativer, for eksempel oppdateringsmodus, proxyservertilgang, LAN-tilkoblinger og innstillinger for kopiopprettelse av deteksjonsmotor, ved å klikke på Oppdater i Avansert oppsett-treet.

Hvis du har problemer med en oppdatering, klikker du på Tøm for å tømme oppdateringsbufferen. Hvis du fremdeles ikke kan oppdatere programmoduler, kan du se delen Feilsøking for «Moduloppdateringer mislykket».

CONFIG_UPDATE_ROLLBACK

Alternativet Velg automatisk i Profiler > Oppdateringer > Moduloppdateringer er aktivert som standard. Når du bruker en ESET-oppdateringsserver til å motta oppdateringer, anbefaler vi at du lar denne innstillingen være.

For optimal funksjonalitet må programmet oppdateres automatisk. Automatiske oppdateringer kan bare skje hvis riktig lisensnøkkel er oppgitt i Hjelp og støtte > Aktiver produkt. Hvis du ikke angir lisensnøkkelen etter installasjonen, kan du gjøre det når som helst. Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om aktivering, kan du se Slik aktiverer du ESET Endpoint Antivirus.