Käyttöoikeusavaimen antaminen aktivoinnin aikana

Automaattiset päivitykset ovat tärkeitä tietoturvan kannalta. ESET Endpoint Antivirus saa päivitykset vasta, kun se on aktivoitu käyttöoikeusavaimella.

Jos et ole antanut käyttöoikeusavainta asennuksen jälkeen, tuotteesi ei ole aktivoitu. Voit vaihtaa käyttöoikeuden ohjelman pääikkunassa. Jos haluat tehdä niin, valitse Ohje ja tuki > Aktivoi käyttöoikeus ja kirjoita Tuoteaktivointi-ikkunaan käyttöoikeustiedot, jotka olet saanut ESET-tietoturvatuotteen mukana.

Kun syötät käyttöoikeusavaimen, se on kirjoitettava täsmälleen oikein:

• Käyttöoikeusavaimesi on ainutlaatuinen merkkijono muodossa XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, jota käytetään käyttöoikeuden omistajan tunnistamiseen ja käyttöoikeuden aktivoimiseen.

Suosittelemme, että kopioit ja liität käyttöoikeusavaimen rekisteröintisähköpostiviestistä kirjoitusvirheiden välttämiseksi.