Tarkistuksen eteneminen

Tarkistuksen eteneminen -ikkunassa näkyy tarkistuksen nykyinen tila ja tietoja tiedostoista, joiden ollaan havaittu sisältävän haitallista koodia.

note

On tavallista, että osaa tiedostoista, kuten salasanalla suojattuja tiedostoja tai tiedostoja, joita järjestelmä käyttää jatkuvasti (yleensä pagefile.sys ja tietyt lokitiedostot), ei voi tarkistaa.

Tarkistuksen eteneminen – Etenemispalkki näyttää tarkistettujen kohteiden tilan vielä tarkastamattomiin kohteisiin nähden. Tarkistuksen etenemisen tila määritetään vertaamalla tarkistukseen sisältyvien kohteiden kokonaismäärää ja jo tarkistettujen kohteiden määrää.

Kohde – Tällä hetkellä tarkistettavan kohteen nimi ja sijainti.

Löydetyt uhat – Näyttää tarkistuksessa löytyneiden uhkien kokonaismäärän.

Keskeytä – Keskeyttää tarkistuksen.

Jatka – Tämä asetus on näkyvissä, kun tarkistusprosessi on keskeytetty. Voit palata jatkaa tarkistusta valitsemalla Jatka.

Pysäytä – Lopettaa tarkistuksen.

Vieritä tarkistuslokia – Jos tämä asetus on käytössä, tarkistuslokia vieritään automaattisesti alaspäin, kun uusia merkintöjä lisätään, jolloin uusimmat merkinnät ovat näkyvissä.

SCANNER_MAIN