Verkko

Verkko-osiossa voit käyttää nopeasti seuraavia komponentteja tai asetuksia:

Jos haluat keskeyttää yksittäisiä suojausmoduuleja tai poistaa niitä käytöstä, napsauta liukusäädinkuvaketta MODULE_ENABLED.

warning

Suojausmoduulien poistaminen käytöstä saattaa heikentää tietokoneesi suojauksen tasoa.

Verkkohyökkäyssuojaus (IDS) – Analysoi verkkoliikenteen sisällön ja suojaa verkkohyökkäyksiltä. Kaikki haitalliseksi tulkittava liikenne estetään. ESET Endpoint Antivirus ilmoittaa, kun muodostat yhteyden suojaamattomaan langattomaan verkkoon tai verkkoon, jossa on heikko suojaus.

Botnet-suojaus – Tunnistaa nopeasti ja täsmällisesti haittaohjelmat järjestelmässä.

Väliaikaisesti estettyjen IP-osoitteiden luettelo – Katso luettelo IP-osoitteista, jotka on havaittu hyökkäysten lähteeksi ja lisätty estettyjen osoitteiden luetteloon, joka estää yhteydet tietyksi ajaksi. Lisätietoja saat valitsemalla tämän asetuksen ja painamalla F1.

Ohjattu vianmääritystoiminto – Auttaa ratkaisemaan ESETin palomuurin yhteysongelmia. Lisätietoja saat osiostaOhjattu ongelmanratkaisu.

PAGE_EPFW_MAIN_SETTINGS