Yleisiä kysymyksiä

Tässä kohdassa käsitellään usein kysyttyjä kysymyksiä. Ongelmien ratkaisuja voidaan tarkastella napsauttamalla aiheiden otsikkoja:

Jos ongelmasi ei ole yllä lueteltujen ohjesivujen joukossa, voit etsiä ratkaisua ongelmaasi hakusanan tai -lauseen avulla ESET Endpoint Antivirusn ohjesivuilta.

Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi tai kysymykseesi ohjesivuilta, käy osoitteessaESET-tietämyskanta, jossa on vastauksia yleisiin kysymyksiin ja ongelmiin.

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeemme. Linkki online-yhteydenottolomakkeeseen on Ohje ja Tuki -osiossa ohjelman pääikkunassa.