Siirrettävä tietoväline

ESET Endpoint Antivirus voi tarkistaa siirrettävän tietovälineen (CD/DVD/USB/...) automaattisesti, kun se asetetaan tietokoneeseen. Tämä voi olla hyödyllistä, jos tietokoneen valvoja haluaa estää käyttäjiltä sellaisten siirrettävien tietovälineiden käytön, jossa on ei-toivottua sisältöä.

Kun siirrettävä tietoväline asetetaan ja Näytä tarkistusasetukset on valittuna tuotteessa ESET Endpoint Antivirus, seuraava valintaikkuna tulee näkyviin:

AMON

Tämän valintaikkunan asetukset:

• Tarkista nyt – Tämä käynnistää siirrettävän tietovälineen tarkistuksen.
  • Älä tarkista – Siirrettävää tietovälinettä ei tarkisteta.
  • Asetukset – Avaa Lisäasetukset-osion.
  • Käytä aina valittua asetusta – Kun toimenpide on valittuna, se suoritetaan aina, kun siirrettävä tietoväline liitetään toisella kerralla.

Lisäksi ESET Endpoint Antivirus sisältää laitehallinnan, jossa voit määrittää säännöt ulkoisille laitteille tietyllä tietokoneella. Lisätietoja laitehallinnasta on kohdassa Laitehallinta.

Jos haluat määrittää siirrettävän tietovälineen asetuksia, avaa Lisäasetukset (F5) > Käyttöliittymä > Hälytykset ja viestiruudut > Vuorovaikutteiset hälytykset > Luettelo vuorovaikutteisista hälytyksistä > Muokkaa > Uusi laite havaittu.

Jos Kysy käyttäjältä ei ole valittuna, valitse toiminto, joka suoritetaan, kun asetat siirrettävän tietovälineen tietokoneeseen:

• Älä tarkista – Mitään toimenpidettä ei tehdä, eikä Uusi laite havaittu -ikkunaa avata.
  • Automaattinen laitetarkistus – Asetetulle siirrettävälle tietovälineelle tehdään tietokoneen tarkistus.
  • Pakotettu laitetarkistus – Asetetun siirrettävän tietovälineen tietokonetarkistus tehdään, eikä sitä voi peruuttaa.
  • Näytä tarkistusasetukset – Avaa Vuorovaikutteiset hälytykset -asetusosion.