Web og e-mail

Hvis du vil konfigurere Internet- og e-mailbeskyttelse, skal du klikke på Internetbeskyttelse i vinduet Opsætning. Herfra kan du få adgang til mere detaljerede programindstillinger.

Klik på skyderikonet MODULE_ENABLED for midlertidigt at standse eller deaktivere de enkelte beskyttelsesmoduler.

warning

Hvis du slår beskyttelsesmoduler fra, kan det nedsætte computerens beskyttelsesniveau.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Klik på tandhjulsikonet GEAR_black ud for et beskyttelsesmodul for at få adgang til avancerede indstillinger for det pågældende modul.

Forbindelse til internettet er en standardfunktion i personlige computere. Desværre er internettet også blevet hovedmediet til distribution af skadelig kode. Af den grund er det vigtigt, at du nøje overvejer dine indstillinger or Internetbeskyttelse.

Anti-Phishing-beskyttelse er et andet beskyttelseslag, der styrker forsvaret mod ulovlige websteder, som forsøger at anskaffe adgangskoder og andre følsomme oplysninger.

Beskyttelse af e-mailklienter kontrollerer e-mailkommunikation, der modtages via POP3(S)- og IMAP(S)-protokollerne. Ved hjælp af plug-in-programmet til din e-mailklient kontrollerer ESET Endpoint Antivirus al kommunikation fra e-mailklienten.