Send oplysninger om systemkonfiguration

For at kunne levere hjælp så hurtigt og præcist som muligt skal ESET bruge oplysninger om konfigurationen af ESET Endpoint Antivirus, detaljerede systemoplysninger og kørselsprocesser (ESET SysInspector-logfil) samt oplysninger om registreringsdatabasen. ESET bruger udelukkende disse data med det formål at yde hjælp til kunden.

Når du sender webformularen, sendes der oplysninger om din systemkonfiguration til ESET. Vælg Send altid disse oplysninger, hvis denne handling skal huskes for denne proces. Hvis du vil sende formularen uden at sende data, skal du klikke på Send ikke data, og du kan kontakte ESETs tekniske support ved hjælp af formularen til onlinesupport.

Du kan også konfigurere denne indstilling under Avanceret opsætning > Værktøjer > Diagnosticering > Teknisk support.

note

Hvis du har besluttet, at du vil sende systemdata, skal du udfylde og sende webformularen. Ellers oprettes din billet ikke, og dine systemdata går tabt.