Udeladelser

Brute force-udeladelser kan bruges til at undertrykke brute force-registrering for visse kriterier. Disse udeladelser er oprettet ud fra ESET PROTECT baseret på brute force-registrering.

Kolonner

• Registrering – Registreringstype.
  • Program – Vælg filstien til et forventet program ved at klikke på ... (f.eks. C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). Skriv IKKE navnet på programmet.
  • Fjern-IP-adresse – En liste over IPv4- eller IPv6-fjernadresser, -områder eller -undernet. Flere adresser skal adskilles af et komma.

Håndtering af udeladelser

Udeladelserne vises, hvis en administrator opretter brute force-udeladelser i ESET PROTECT-webkonsollen. Udeladelser kan kun indeholde tilladelsesregler og evalueres før IDS-reglerne.