Dobro došli

Dobro došli u korisnički priručnik za ESET Dynamic Threat Defense. U ovom se dokumentu objašnjava kako upotrebljavati sustav ESET Dynamic Threat Defense i upravljati njime. Također se navode detalji veze između sustava ESET Dynamic Threat Defense i drugih ESET-ovih poslovnih programa.

Upotrebljavamo jedinstvenu skupinu simbola za isticanje tema od posebnog interesa ili značaja. Teme u ovom vodiču podijeljene su na nekoliko poglavlja i potpoglavlja. Možete pronaći relevantne informacije s pomoću polja Search (Pretraži) na vrhu.

Pomoć na mreži je primarni izvor sadržaja za pomoć. Posljednja verzija Pomoći na mreži automatski će se prikazati kad imate radnu internetsku vezu.

ESET-ova baza znanja sadrži odgovore na najčešće postavljana pitanja i preporučena rješenja za različite probleme. Baza znanja, koju redovito nadograđuju ESET-ovi tehnički stručnjaci, najvažniji je alat za rješavanje različitih vrsta problema.
 

ESET-ov forum pruža ESET-ovim korisnicima jednostavan način da dobiju pomoć i pomognu drugima. Možete postaviti bilo kakvo pitanje ili problem u vezi s ESET-ovim programima.
 

Tekstni okviri koji se upotrebljavaju u ovom priručniku:

note

Napomena  

Napomene mogu pružiti vrijedne informacije, poput posebnih funkcija ili poveznica na povezanu temu.

important

Važne informacije

Ovaj naslov zahtijeva vašu pozornost i ne smije se preskočiti. Obično predstavlja informacije koje nisu od ključne važnosti, ali su važne.

warning

Upozorenje!

Ključne informacije na koje morate obratiti posebnu pozornost. Upozorenja su postavljena kako bi vas odvratila od pravljenja potencijalno štetnih pogrešaka. Pročitajte i shvatite tekst postavljen u zagrade upozorenja, budući da se odnosi na vrlo osjetljive postavke sustava ili nešto rizično.

example

Primjer

Primjer koji opisuje korisnički slučaj relevantan za temu u kojoj se nalazi. Primjeri se koriste za objašnjavanje složenijih tema.