Nyheder i version 6

ESET Cyber Security Pro I version 6 introduceres følgende opdateringer og forbedringer:

understøttelse af 64-bit arkitektur

Anti-Phishing – Forhindrer falske websteder, der er maskeret som troværdige, i at få adgang til dine personlige oplysninger

Systemopdateringer – ESET Cyber Security Pro version 6 indeholder en række programrettelser og forbedringer, herunder meddelelser om opdateringer til operativsystemet. Du kan få mere at vide i afsnittet Systemopdateringer.

Beskyttelsesstatusser – Skjuler meddelelser fra skærmen Beskyttelsesstatus (f.eks. Beskyttelse af e–mailklienter er deaktiveret eller Computeren skal genstartes)

Medier, der skal scannes – Visse medietyper kan udelades fra scanning i realtid (lokale drev, flytbare medier, netværksmedier)

Netværksforbindelser – Viser netværksforbindelser på din computer og giver dig mulighed for at oprette regler for disse forbindelser.

Du kan finde flere oplysninger om de nye funktioner i ESET Cyber Security Pro i følgende artikel i ESET-vidensbasen: